Збірна України проведе домашній матч плей-оф відбору на ЧС-2014 з уболівальниками

Національна збірна команда України проведе домашній матч плей-офф відбору на чемпіонат світу 2014 року в Бразилії при глядачах. Про це заявив віце-президент UEFA і почесний президент Федерації футболу України Григорій Суркіс сьогодні, 18 жовтня, повідомляють ЗМІ.

Згідно словами віце-президента UEFA, українська апеляція на рішення дисциплінарного комітету FIFA щодо покарання України за поведінку вболівальників на матчі групового раунду відбору на чемпіонат світу 2014 року між збірною командою України та командою Сан -Марино у Львові буде розглянута 26 листопада цього року.

«Таким чином, домашній стиковий матч за право виходу на світову футбольну першість українська національна команда проведе при вболівальниках, і я сподіваюся, що вони гаряче підтримуватимуть першу команду країни, залишаючись при цьому в рамках закону», – зазначив Григорій Суркіс.

Related Post

Відзначимо, стикові матчі плей-офф відбору на ЧС-2014 пройдуть 15 і 19 листопада цього року. Жеребкування стикових матчів відбудеться у понеділок, 21 жовтня нинішнього року. Розпочнеться церемонія о 15:00.

За матеріалами: korrespondent.net

Leave a Comment