fbpx
Спорт

У збірній Мексики змінився четвертий тренер за півтора місяці

Протягом відбіркового туру на чемпіонат світу з футболу, в збірній Мексики вчетверте змінився головний тренер. Напередодні Мексиканська футбольна федерація звільнила зі свого поста Віктора Мануеля Вучетича, який керував командою з 12 вересня, і призначила на його місце Мігеля Ерреру (на фото) – головного тренера клубу «Америка».

Вучетич, коментуючи інформацію про свою відставку, заявив: «Я Цар Мідас, а не Бог». Уточнимо, що Цар Мідас – прізвисько Вучетича у збірній. В останньому поєдинку, який збірна Мексики провела 15 жовтня, футболісти зазнали поразки від національної команди Коста-Ріки з рахунком 1:2. Тепер мексиканцям належить грати стикові матчі. Напряму на ЧС-2014 серед країн Північної, Центральної Америки і Карибського басейну пробилися збірні США, Коста -Ріки і Гондурасу.

До того як збірну Мексики очолив Вучетич, головним тренером цієї команди був Луїс Фернандо Тена. Пробути на цій посаді йому вдалося всього три дні – з 8 до 11 вересня. Відразу після програшу американцям (0:2 ) Тена був відправлений у відставку. До Тени збірну Мексики тренував Хосе Мануель де ла Торре, звільнений після програшу Гондурасу (1:2).

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: