fbpx
Футбол

У символічну збірну Європи включені два гравці збірної Росії

Воротар російської футбольної збірної Ігор Акінфєєв і захисник Дмитро Комбаров були включені до складу символічної збірної відбіркового турніру до чемпіонату світу – 2014. Зазначимо, що традиційно збірну відбіркового циклу представив популярний портал Goal.com.

Склад був вибраний за тактичною схемою 4-3-3 і включав в себе лише учасників збірних, які боролися в європейській кваліфікації. На думку експертів порталу, Ігор Акінфєєв став однією з найбільш важливих фігур в збірній, що допомогло команді вперше за 12 років пробитися у фінальну частину чемпіонату світу. Також журналісти відзначили і заслуги Дмитра Комбарова, заявивши про його прекрасні підключення до атаки.

Що стосується інших позицій символічної збірної, то на позицію правого захисника був вибраний один з лідерів німецької збірної Філіп Лам. У центрі захисту розташувалися бельгійці Ян Вертонген і Венсан Компанії. Трійку півзахисників склали німець Месут Озіл, італієць Даніеле Де Россі і француз Матьє Вальбуена. На вістрі атаки краще за всіх в Європі, на думку Goal.com, зіграли іспанець Педро, голландець Робін Ван Персі та боснієць Едін Джеко.

За матеріалами: Goal.com

 

Читайте також: