Тимощук: Збірна України зуміла створити неможливе

 Гравець збірної України і пітерського «Зеніту» Анатолій Тимощук поділився своїми емоціями від гри збірної в груповому етапі відбіркового турніру до чемпіонату світу-2014. За словами півзахисника, українська збірна показала відмінний результат.

«Моя думка – збірна України змогла зробити неймовірне. Ще після трьох стартових матчів групової стадії у нас не було приводу для радості. Однак ми зібралися, і змогли посісти друге місце, а це досить непоганий результат», – заявив Анатолій Тимощук.

Також футболіст додав, що він не вірив у те, що збірна Польщі зможе дати бій англійцям на їх полі.

«У таких матчах збірна Англії зазвичай не поступається. Тим більше за підтримки своїх уболівальників», – додав колишній футболіст донецького «Шахтаря».

Related Post

Торкнувся Анатолій Тимощук і теми майбутніх матчів плей-офф, позначивши збірну Франції як найнебезпечнішу. Також Тимощук виділив рівень гравців французької збірної, зробивши особливий акцент на Франка Рібері.

Нагадаємо, що жеребкування стадії плей-офф призначена на понеділок, 21 жовтня. Саме тоді збірна України і дізнається свого останнього суперника на шляху до ЧС-2014.

За матеріалами: korrespondent.net

Leave a Comment