МастерШеф 3. Випуск від 16.10.2013

 На наймасштабнішому кулінарному проекті України МастерШеф 3 залишилося всього 14 кращих кулінарів – аматорів, які змагаються за звання найкращого шеф-кухаря країни.

Цього тижня учасникам представилася можливість заявити, хто ж на проекті є для кожного з них самим найлютішим ворогом і конкурентом.

Перший конкурс був, на диво, командним. Капітанами команд були обрані: Василь Сергієнко (червона команда) і Марина Шевченко (синя команда). Завдання конкурсу була в тому, що команда повинна була приготувати класичне блюдо французької кухні, проте яке саме, знали тільки капітани команд. Капітани повинні були почати приготування страви, залишивши підказки, за допомогою яких кожен наступний учасник зможе здогадатися, яке блюдо необхідно приготувати і продовжуватиме приготування. В результаті, після години, жодна з команд не впоралася з поставленим завданням і вперше за шоу програли обидві команди, проте чорні фартухи отримали лише Олександра Колпакова і Ганна Жигалюк, які закінчували приготування і презентацію страви.

Related Post

У другому ж конкурсі тижня учасників чекала кулінарна дуель. Усі 14 кулінарів розбилися на дві команди – чорних і білих. Учасники, які потрапили в білі команди, отримали можливість викликати на кулінарну дуель гравця з протилежної команди. Таким чином, учасники білої команди, вибравши собі «дуелянтів», повинні були загадати їм блюдо, надавши один з інгредієнтів. У процесі приготування вони також могли додати ще один інгредієнт до страви, який також мав у неї входити обов’язково. Проте в тому випадку, якщо учасники чорної команди зможуть добре виконати завдання, то чорний фартух дістанеться саме супернику, що викликав їх на кулінарну дуель. У цьому конкурсі чорні фартухи отримали наступні учасники: Андрій Колесник, Аліна Замковенко, Олена Нужная, Ганна Жигалюк, Олександра Колпакова, Ірина Бактиая та Олег Кошовий. Кращим же блюдом було визнано блюдо Василя Сергієнка.

У третьому конкурсі учасники також розділилися на команди червоних і синіх, капітанами яких були Василь Сергієнко та Андрій Колесник відповідно. Цього разу командам треба було в прямому сенсі відвоювати продукти і можливість приготувати обід. За три години, за допомогою лазерної рушниці, учасникам необхідно було обеззброїти супротивників, забрати продукти і приготувати обід. При всьому цьому, учасники не знали, для кого вони готували їжу. Команда червоних у цьому конкурсі показала себе з найкращої сторони, адже вона вибрала правильну тактику, завдяки якій зуміла відвоювати всі продукти і приготувати відмінний обід. Згодом з’ясувалося, що учасникам МастерШеф 3 необхідно було нагодувати 100 солдатів. У цьому конкурсі, на думку військових, перемогу здобула команда червоних. Синя команда віддала свої голоси за Анатолія Цуперяка, який і отримав останній чорний фартух тижня.

У битві чорних фартухів на шоу МастерШеф 3 учасників чекало нове випробування страхом. Їм було запропоновано скуштувати десерт, однак, як виявилося пізніше, головним інгредієнтом якого були таргани. Головним завданням володарів чорних фартухів було приготувати свій власний десерт, використовуючи головний інгредієнт – тарганів. Наприкінці цього тижня шоу МастерШеф 3 покинули дві учасниці: Олександра Колпакова і Ганна Жигалюк.

Leave a Comment