fbpx
Політика

Влада не намагається боротися з бідністю в країні – «УДАР»

 Партія «УДАР» стверджує, що українська влада не докладає ніяких зусиль для того, щоб вирішити питання бідності в країні.

 Посилаючись на офіційні дані, в «УДАР» повідомили, що кількість бідних людей в Україні коливається від 15% до 26%. У той же час, за оцінками експертів, у відповідності з європейськими стандартами кількість бідних людей в Україні вже досягла 80%.

 У партії підкреслили, що незважаючи на заяви і статистику, українці як і раніше залишаються бідними, оскільки позбавлені реального доступу до здорового способу життя, якісного харчування, медичного обслуговування, освіти, нормальних житлових умов та доступу до роботи, яка б відповідала кваліфікації тої чи іншої людини.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Крім того, як повідомили в «УДАРі», для України також характерне таке ганебне явище, як бідність серед тих, хто працює.

 «У бюджеті 2013 року належним чином не вирішено проблеми заробітних плат бюджетників, безробіття та тінізації економіки. Але за останні 3 роки видатки на МВС, СБУ, прокуратуру збільшилися більш ніж на 6 мільярдів гривень. На утримання президента України і його оточення щодня витрачається не менше 1 мільйона гривень», – йдетья в заяві партії.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Ударівці» вважають, що владі вигідне існування бідних, так як таких людей буде легше підкупити і залякати. У той же час, як повідомили в партії, доходи наближених до влади бізнесменів ростуть як «на дріжджах».

 Тим не менш, в партії «УДАР» впевнені, що вирішити проблему бідності в Україні можна, але для цього потрібні конкретні економічні та політичні реформи.

Читайте також: