Випадок з нападом на російського дипломата в Гаазі ще не вирішений – МЗС РФ

 Офіційний представник зовнішньополітичного відомства Росії Олександр Лукашевич повідомив, що російська сторона вже отримала звіт від Нідерландів щодо нападу на російського дипломата, однак говорити про закриття даного питання ще рано, оскільки потрібно компенсувати завдані збитки.

 За його словами, Росію не влаштовує ситуація, що виникла, оскільки ще не було реакції з деяких ключових питань, в числі яких притягнення винних до відповідальності та відшкодування родині дипломата Бородіна моральної і матеріальної шкоди.

 При цьому Лукашевич висловив надію на те, що під час зустрічі посла Росії в Нідерландах з представником Міністерства закордонних справ Нідерландів, нарешті будуть надані відповіді на всі питання російської сторони.

Related Post

 Нагадаємо, що напад на російського дипломата було скоєно на початку жовтня. Невідомі люди в камуфляжі увірвалися в його квартиру, звинуватили в поганому поводженні з дітьми, побили, а потім доставили до відділення. Через деякий час його звільнили, так і не пояснивши усе, що відбулося.

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment