fbpx
Шоу-бізнес

Анна Седокова знялася в серіалі

  Популярна українська співачка Анна Седокова знялася в українському ситкомі під назвою «Як гартувався стайл», що оповідає про життя молодого репера Саші Ярмака.

Анна Седокова цілий день провела на знімальному майданчику і розповіла, що залишилася задоволена спільною роботою. Анна Сєдокова розповіла: «Мені дуже сподобалося працювати з хлопцями, і ідея серіалу просто чудова! Моїм security навіть доводилося переживати з приводу того, що Гусь дуже життєво зображував мого продюсера. Впевнена, серіал буде успішним».

До слова, прем’єра серіалу відбудеться 26 жовтня. У головних ролях знялися Олександр Ярмак та Євген Янович. В епізодичних ролях знялися: Анна Седокова, Олексій Горбунов, Олексій Маклаков.

Для самої Анни Седокової це далеко не перший досвід зйомок. Так, Анна Седокова зіграла одну з головних ролей у картині «Вагітний» разом з Дмитром Дюжевим. Також Анна зіграла в українському комедійному серіалі «Віталька» разом з чудовим актором Гаріком Бірчем. Крім цього, на рахунку Седокової ролі в мюзиклах, кліпах, фільмах і серіалах.

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: