fbpx
Шоу-бізнес

Іван Дорн заперечує чутки про своє весілля

  Популярний український музикант Іван Дорн спростував чутки про своє одруження, заявивши, що він абсолютно вільний. Іван Дорн сказав : «Я не одружений. Звідки це взялося, я не знаю. Всі написали про моє весілля, але насправді я вільний. Мені, чесно кажучи, вже абсолютно все одно, що про мене пишуть, тому що новини складають на ходу. Я за цим абсолютно не стежу. Правда те, що у мене є кіт Чарлі. Йому вже 12 років і ми з ним найкращі друзі».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

До слова, буквально днями Івану Дорну виповниться 25 років, проте музикант сприймає день народження більше як свято для своїх батьків. Сам Іван хотів би відзначити свято в компанії, з виїздом на природу, проте його батьки більше бажають посидіти вдома в сімейному колі за столом. Тому поки що Іван Дорн і сам не знає, буде святкувати свій ювілей вдома або якось інакше. «У дитинстві я збирав друзів вдома і ми скаженіли…», – додав Іван Дорн.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Нагадуємо, що Іван Дорн почав свою сольну кар’єру в 2010 році і всього за пару років зумів стати улюбленцем молоді. Альбом Івана «Co’N’Dorn» став «Кращим альбомом року» в Росії, а 10 листопада в Амстердамі співак боротиметься за звання «кращого російського виконавця» на MTV Europe Music Awards 2013.

За матеріалами: Взгляд

Читайте також: