Чиновники хочуть подобатися президенту, а не громадянам – Бригинець

 Як повідомив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, наступного тижня під будівлею Київради вкотре збереться велика кількість людей, які протестують проти дій столичної влади.

 При цьому він зазначив, що, незважаючи на те, яке рішення прийме опозиція, жителі столиці завжди обирають одне і те ж рішення – вони збираються під Київрадою і вимагають покласти край діям незаконного Київради.

 У той же час, Олександр Бригинець визнав, що на сьогодні зусиль мешканців Києва та представників опозиції недостатньо для того, щоб дійсно зупинити Київрадe. У зв’язку з цим, він закликав усіх киян подумати над тим, що відбувається в їх житті і зрозуміти, що саме через відсутність місцевого самоврядування та легітимної Київради, у столиці знову напередодні зими немає техніки, напередодні опалювального сезону немає опалення в будинках.

Related Post

 За його словами, така ж ситуація і з ремонтом житлових будинків, на які мали виділити 30 мільйонів, а на ділі виділили лише 2 мільйони.

 Як вважає Бригинець, чиновники намагаються сподобатися лише президенту, але не киянам. «Єдине, що ми можемо зробити, то це зібратися 23 жовтня під Київраду і добитися того, щоб ця влада впала і після асоціації з Євросоюзом змінилися не тільки зовнішні орієнтири, але і внутрішня влада України», – додав Олександр Бригинець.

Звернення Бригинця до киян (відео):

Leave a Comment