fbpx
Шоу-бізнес

Стала відомою назва нового фільму Вуді Аллена

  Новий «безіменний проект» Вуді Аллена нарешті отримав назву. Вже відомо, що 47-ма за рахунком картина режисера називається Magic in the Moonlight ("Чари в місячному світлі"). Залишається лише дізнатися дату прем’єри картини, в якій головні ролі зіграли Емма Стоун, Колін Ферт і Марша Гей Харден.

До слова, в мережі вже з’явилися перші кадри картини, зйомки якої проходили на півдні Франції. Це вже другий проект Вуді Аллена після картини «Північ у Парижі», над якою він працював у цій же країні, і восьмий за рахунком фільм, знятий режисером в Європі. Інші ж подробиці нової картини поки що тримаються в секреті.

Нагадуємо, що попередньою роботою популярного 77-річного режисера Вуді Аллена є картина « Жасмін» у головній ролі з Кейт Бланшетт. На сьогоднішній день ця картина зібрала в прокаті близько 50 мільйонів доларів.

Поки що найуспішнішим фільмом Вуді Аллена вважається «Північ у Парижі», касові збори якого склали більше 150 мільйонів доларів.

Вуді Аллен – американський кінорежисер, актор-комік, продюсер, чотириразовий володар премії «Оскар». Також він відомий як письменник, автор численних п’єс і оповідань.

За матеріалами: Variety

Читайте також: