fbpx
Новини світу

Смартфон для Amazon зробить HTC

 Чутки про те, що компанія Amazon планує представити свій власний смартфон ходять вже досить давно. При цьому багато хто напевно відразу думали, що виробництвом апарату компанія буде займатися сама, як і у випадку зі своїми планшетами, однак виявилося, що це не так.

 Як повідомляють західні ЗМІ, в цій справі компанії Amazon допоможе тайванський виробник HTC. Також наголошується, що в даний час ведуться розробки відразу трьох моделей і лише однією з них займається HTC.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 Втім, як стверджують ЗМІ, швидше за все керівництво Amazon віддасть перевагу саме тайваньському виробнику.

 Тим часом, представники обох компаній поки що не поспішають коментувати ці чутки. При цьому один із співробітників HTC повідомив журналістам, що хоч їх компанія і зосереджена на розробці своїх власних пристроїв, вони також відкриті і для співпраці з іншими компаніями.

 Очікується, що в разі підтвердження цієї інформації, обидві компанії опиняться у виграші. HTC зараз зіткнулася з серйозними фінансовими проблемами, і співпраця з такою компанією як Amazon може допомогти їй вибратися зі складної ситуації. Amazon, своєю чергою, отримає популярного виробника, чиї апарати відрізняються якістю і стилем.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 У той же час співпраця між HTC і Facebook при виробництві смартфона так і не принесла особливих результатів жодній зі сторін. Смартфон HTC First так і не отримав широкої популярності.

Читайте також: