fbpx
Спорт

Марко Девіч став рекордсменом у складі збірної України

 Форвард збірної України та харківського «Металіста» Марко Девіч вписав своє ім’я в історію українського футболу на рівні збірних команд. У вчорашньому матчі проти Сан-Марино натуралізований українець зумів відзначитися хет-триком, чого раніше не вдавалося нікому з гравців української збірної. Нагадаємо, що сама зустріч закінчилася з рахунком 8:0 на користь України.

«В ході матчу я забив 2 голи. Потім був зароблений пенальті. Я хочу подякувати всім за те, що дозволили пробити саме мені. Я задоволений, що зумів відзначитися хет-триком, адже серед збірних команд це не часте явище», – заявив українець Марко Девіч.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Додамо, що до матчу відбіркового циклу до чемпіонату світу-2014 проти Сан-Марино у гравців збірної України було 22 дублі. Проте до вчорашнього матчу нікому з гравців не вдавалося відзначитися хет-триком.

«У нас величезне бажання потрапити у фінальну частину чемпіонату світу. Я сміливо можу сказати, що Україна саме та команда, яка гідна брати участь у світовій першості», – підсумував новоспечений рекордсмен збірної України Марко Девіч.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Огляд голів у матчі Сан-Марино – Україна (відео):

 

За матеріалами: obozrevatel.com 

Читайте також: