fbpx
Спорт

Головний тренер збірної Португалії: “Росіяни гідні путівки на ЧС”

 Головний тренер португальської збірної Паулу Бенту заявив, що його підопічні не заслужили першого місця у відбірковій групі до чемпіонату світу – 2014. На думку португальця, збірна Росії була сильнішою і, відповідно, перемогла в групі. Нагадаємо, що португальці тепер гратимуть в раунді плей – офф.

 «Ми не найкраща команда в нашій відбірковій групі. Кращою командою була збірна Росії, яка і є переможцем. Ми самі винні в тому, що не зуміли зберегти першу сходинку. Тепер нам потрібно переживати і думати про майбутні стикові матчі. Португальці викладуться на максимум, щоб отримати путівку на фінальну частину чемпіонату світу в Бразилії», – заявив португальський фахівець.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Нагадаємо, що ще до старту відбору росіяни та португальці вважалися фаворитами своєї відбіркової групи. В очних зустрічах суперники по разу виграли один в одного з мінімальною перевагою 1:0.

 По закінченню групової стадії, збірна Росії випередила португальців всього на одне очко і зайняла перше місце, що дає право брати участь на чемпіонаті світу.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: newsru.com

Читайте також: