Влада не налаштована на підписання Угоди про асоціацію з ЄС – «УДАР»

 У партії «УДАР» вважають, що заяви президента України Віктора Януковича про те, що Україна, нібито, готова до саміту у Вільнюсі, на справі свідчить про те, що українська влада не налаштована на підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом.

«Ударівці» також відзначили і те, що не всі представники Європейського союзу звертають увагу на те, що є як мінімум одне ключове рішення, якого чекають від українського лідера, – звільнення Юлії Тимошенко.

Лідер «УДАРу» Віталій Кличко вкотре заявив, що сьогодні успіх асоціації з Євросоюзом повністю залежить від Януковича, і саме тому Партія регіонів зараз намагається перекласти відповідальність за можливу невдачу на опозицію або Євросоюз.

Related Post

За словами Кличка, якщо саміт у Вільнюсі не закінчиться підписанням Угоди про асоціацію, то Віктор Янукович буде змушений піти у відставку. Він підкреслив, що людина, яка провалила найважливішу подію свого президентства і позбавила країну історичного шансу, не може бути її керівником.

Також в «УДАРі » висловили подив у зв’язку із заявами Януковича про те, що з 2010 року в Україні стартував активний процес модернізації та євроінтеграції. Насправді, як заявили в партії, з 2010 року всі незалежні спостерігачі лише фіксують стрімке зростання корупції та монополізації ринку на користь одного клану.

Leave a Comment