«Бив Ярмоленко. У нього тендітна щелепа», – Коваль

  Воротар київського «Динамо» національної збірної України Максим Коваль зізнався в інтерв’ю виданню «Погляд», що давно є шанувальником боксу, зокрема, братів Кличків. Крім того, воротар «біло – синіх» попросив організувати йому спаринг з Володимиром Кличком.

 «Я все життя дивився бої братів Кличків і вболівав за них. Радію їх перемогам. Звичайно ж, з одного боку хотілося б побачити відкритий безкомпромісний поєдинок у виконанні Володимира або Віталія», – розповів Максим Коваль.

 Однак з іншого боку, розмірковує українець, брати Клички тому й непереможні, що відмінно розбираються у тактиці боксу і воліють тактичні бої, в яких на всі 100 % використовують свої сильні сторони.

 «Чесно кажучи, у мене є бажання на власні очі подивитися поєдинки братів Кличків, насолодитися тією атмосферою, яка панує біля канатів рингу під час бою. Я ще жодного разу в житті не був на боксі, цікаво було б відчути, що це таке», – поділився Максим Коваль.

 Додамо також, що на одній з фотографій Максим Коваль позував у боксерських рукавичках. Після того як голкіперу «Динамо» нагадали про цей знімок, в очах у Максима Коваля «засяяли пустотливі вогники».

Related Post

 «Це я Андрія Ярмоленка бив, доводилося. Втім, до теперішнього спарингу у нас справа так і не дійшла – боявся завдати партнеру по команді непоправної шкоди, адже в Андрія дуже тендітна щелепа. Він не SteelHammer, як Володимир Кличко», – заявив молодий голкіпер.

 Варто відзначити, що під час розмови з Максимом Ковалем Андрій Ярмоленко сидів поруч і дуже уважно слухав відповіді партнера по «Динамо» і збірної.

 Нагадаємо, що Максим Коваль перейшов у київське «Динамо» в липні 2010 року. Вже в 2011 році Максим Коваль за версією агентів ФІФА став найперспективнішим футболістом Європи.

 За матеріалами: vz.ua

Leave a Comment