fbpx
Кінотеатри

Бекмамбетов взявся за сучасну версію «Ревізора»

 Тимур Бекмамбетов виступить в якості продюсера фільму за мотивами п’єси Гоголя «Ревізор». Раніше планувалося, що нова стрічка буде називатися «Опричник», тепер же прийнято рішення зупинитися на назві «День дурня».

 Головний герой картини – молодий чоловік, який волею долі опинився в невеликому містечку. Його помилково приймають за співробітника Слідчого комітету, ну а далі – як в оригіналі російського класика: комедія з усіма витікаючими з цього обставинами.

 Головну роль у фільмі «День дурня» виконає Антон Богданов, знайомий глядачам по роботі в картинах «Джентльмени удачі!» і «Реальні пацани». За режисерський пульт встане автор «Ялинок – 2» Олександр Баранов. До зйомок група приступить вже через тиждень, швидше за все, для початку учасники проекту виїдуть в місті Касимов (Рязанська область).

Останнім фільмом, знятим Тимуром Бекмамбетовим, є «Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів» (2012 рік). Найближчим часом на широкі екрани вйдет стрічка «Гірко!», в якій Бемамбетов виступив в якості продюсера.

«Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів» (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: