fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Може, вже вистачить згадувати ті відбіркові стикові матчі?», – Шовковський

 Голкіпер київського «Динамо» Олександр Шовковський попросив українські ЗМІ не нагадувати гравцям національної збірної про попередні невдачі «жовто – сині» в іграх плей – офф чемпіонатів Європи та світу.

 «Може, вже вистачить згадувати ті відбіркові стикові матчі, в яких, на жаль, Україна не змогла пройти?», – заявив Олександр Шовковський.

 За його словами, таке прохання більшою мірою стосується українських журналістів, щоб вони надалі не піднімали питання невдач України в плей – офф. Шовковський впевнений, що це дозволить збірній України спокійно готуватися, налаштовуючись на важливі гри.

 «Вони б не озиралися назад, на вже написану історію», – міркує воротар.

 Він вважає, що для футболістів збірної це буде «непотрібною інформацією». Всі гравці «жовто – синіх» повинні спокійно готуватися до плей – офф. Тим більше, нагадав ветеран, що українська збірна показала всім свою силу і впевнену гру.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Вихід у плей – офф прокоментував і український форвард турецького «Газіантепспорa» Артем Мілевський. Він залишився задоволений можливими суперниками української збірної по стикових матчах кваліфікаційного раунду чемпіонату світу – 2014 . Крім того, українець відповів на питання про те, кого б особисто хотів бачити в якості суперника команди Михайла Фоменка.

 «Греків, напевно, щоб помстилися за минулий раз. І тільки не в Донецьку», – повідомив Артем Мілевський на своїй сторінці в соцмережі.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Варто відзначити, що з Грецією українці точно не зустрінуться – обидві команди опинилися в числі сіяних. Можливі суперники збірної України: Румунія, Швеція, Франція та Ісландія.

 Нагадаємо, що вчора на «Уемблі» збірна Англії здолала поляків 2:0, забезпечивши собі путівку до Бразилії, а Україні – вихід в плей – офф. У свою чергу, Україна на виїзді каменя на камені не залишила від Сан-Марино – 0:8.

  Жеребкування плей – офф ЧС- 2014 пройде 21 жовтня в Цюріху. У четвер, 17 жовтня, УЄФА опублікує рейтинг збірних, на його основі команди розподілять на «сіяні» та «несіяні».

 За матеріалами: instagram.com, championat.com

Читайте також: