fbpx
Спорт

У Баку відбувся конфлікт між уболівальниками збірної Росії та азербайджанцями

 Сьогодні, 15 жовтня, в столиці Азербайджану за кілька годин до початку матчу відбіркового циклу між місцевою збірною та збірною Росії сталася сутичка прихильників двох команд. Про це повідомляють азербайджанські правоохоронці.

 Як повідомляють правоохоронці, кілька фанатів збірної Росії в стані алкогольного сп’яніння розгулювали по вулицях Баку і скандували речівки, присвячені російській збірній. Місцевим жителям така поведінка не сподобалося  і вони захотіли зупинити росіян. Все ж масової бійки вдалося уникнути, проте, за словами вболівальників команди гостей, у деяких місцевих жителів у руках були ножі, що у них викликало обурення.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Зазначимо, що напередодні матчу збірних Азербайджану і Росії місцева влада запевнила, що в Баку буде забезпечена безпека на вищому рівні. За словами голови АФФА Ельхана Мамедова, уболівальникам збірної Росії нема чого боятися.

 Нагадаємо, що сам матч відбудеться на «Баксель Арені». Початок матчу заплановано на 21:00 за московським часом. Додамо, що збірній Росії для виходу у фінальну частину чемпіонату світу 2014 досить набрати в даному матчі одне очко.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Росіяни можуть сьогодні оформити путівку на чемпіонат світу 2014 (відео):

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: