fbpx
Політика

Росія повинна прорахувати для себе всі наслідки підписання УА між Україною і ЄС – Медведєв

 Якщо Україна і Європейський союз підпишуть у листопаді Угоду про асоціацію, політика української сторони багато в чому буде залежати від Європи. Це не може не позначитися і на політично – економічних відносинах України з Росією. Тому російські політики пропонують обговорити дане питання і проаналізувати наслідки підписання Угоди про асоціацію. Таку думку, зокрема, висловив прем’єр – міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв, виступаючи на засіданні Комітету з питань економічної співпраці російсько – української міждержавної комісії.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Вже скоро торгово – економічна політика України у правовому та практичному планах буде більшою мірою узгоджуватися з політикою Європейського союзу. Нам потрібно проаналізувати всі ці наслідки, які створить документ, стосовно до нашої  двосторонньої співпраці з тим, щоб не збільшити ризики роботи на наших ринках», – заявив він.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 Варто відзначити, що російська влада неодноразово заявляла, що деякі норми зони вільної торгівлі між Україною та Євросоюзом суперечать нормам співпраці з Митним союзом. Тому Росія вважає неможливим членство України стразу у двох об’єднаннях.

 За матеріалами: РБК – Україна

Читайте також: