fbpx
Спорт

Роберт Левандовський: Ми можемо перемогти англійців

У збірну Польщі можна вірити, а можна не вірити. Це особиста справа кожного вболівальника. Але чому б полякам не зробити подарунок своїм географічним сусідам українцям? Адже змогла ж збірна Польщі вдома зіграти внічию 1:1 з англійцями. Мало того, команда Вальдемара Форналіка може вписати свої імена в історію футболу, як команда, яка не дозволила збірній Англії не тільки зайняти перше місце у своїй відбірковій групі, але і можливо, як команда, яка зробила важливий крок до непотрапляння родоначальників футболу на чемпіонат світу. Такий варіант можливий, якщо Англія займе друге місце в групі, а потім не зможе кваліфікуватися на світову футбольну першість через стикові матчі.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

А ще у збірної Польщі є Роберт Левандовський – нападаючий, якого хотіли б бачити у своїх лавах практично всі топ-клуби Європи. Можливо, в національній збірній Роберт Левандовський грає не так яскраво, як у дортмундськійї «Борусії», але один-єдиний момент у грі Англія-Польща цей футболіст може й реалізувати. За словами Роберта Левандовського, які наводять сьогодні ЗМІ з посиланням на телеканал «Футбол», збірна Польщі «розтратила занадто багато важливих очок у ключових матчах». Тепер, як підкреслив футболіст, польська команда повинна боротися для своїх уболівальників.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Мені не потрібно багато гольових моментів, досить одного. Я неодмінно реалізую його, і ми можемо перемогти англійців з рахунком 1:0», – заявив Роберт Левандовський.

Збірна Польщі зіграє зі збірною Англії сьогодні, 15 жовтня. Перемога польської команди або нічия в матчі, за умови перемоги України над Сан-Марино, виведе підопічних Михайла Фоменка на чемпіонат світу з першого місця у відбірковій групі. Сьогодні в групі Н також зіграють збірні Чорногорії та Молдови. Усі поєдинки розпочнуться о 22:00 за київським часом. Пряма трансляція матчу Сан-Марино – Україна запланована на телеканалі «Інтер».

Читайте також: