fbpx
Шоу-бізнес

Пол Маккартні висловився щодо поведінки Майлі Сайрус

  Поведінка Майлі Сайрус не перестає тривожити розуми її зіркових колег. Так, наприклад, Шинейд О’Коннор написала Майлі вже п’ятий лист, а музикант Суфьян Стівенс турбується питанням освіти юної співачки. А от Пол Маккартні заявив, що епатажна поведінкамолодої співачки його зовсім не шокує. Однак про все по порядку.

Шинейд О’Коннор не залишає спроб привернути увагу Майлі Сайрус. Ірландська співачка погрожувала подати до суду, якщо Майлі не вирішить вибачитися перед нею та її шанувальниками і взагалі всіма тими, кого ображають колючі висловлювання Сайрус. Так як відповіді від Майлі так і не послідувало, Шинейд О’Коннор, напевно, вирішила пильно стежити за всім тим, що відбувається в житті Майлі Сайрус. У своєму черговому, вже п’ятому листі, Шинейд О’Коннор навела уривок зі свіжого інтерв’ю молодої співачки, сказавши: «Я чула, коли вам запропонували помиритися зі мною, ви запитали: "Чи повинні ми будемо поцілуватися?". Ні, не турбуйтеся, не треба поцілунків… Але дозвольте мені знову озвучити свою точку зору. Ви повинні вибачитися за глузування над людиною, яка просила про допомогу – публічно, або ж у приватному порядку – щоб уберегти себе від суїциду».

Що ж до сера Пола Маккартні, то він щиро вважає, що нічого такого відвертого у виступах Майлі Сайрус немає. Він сказав: «Та нічого, ми бачили і гірше!». Британський легендарний музикант повідомив, що нічого екстраординарного в поведінці співачки він не побачив, а її виступ на VMA назвав «не особливо шокуючим».

За матеріалами: Just Jared

Читайте також: