fbpx
Новини світу

Полонський запрошує Інтерпол на свій острів

Російський підприємець Сергій Полонський опублікував у своєму «Живому журналі» заяву про те, що готовий обговорити з Інтерполом запит російської влади про його міжнародний розшук. «Я завжди відкритий для спілкування і одночасно прошу і наполягаю на зустрічі з представниками Інтерполу на моєму прекрасному острові», – написав Полонський, додавши, що він ніколи не переховувався від російських правоохоронних органів. Для того щоб підтвердити щирість своїх намірів, росіянин вказав свою точну адресу – камбоджійський острів Кох грудня Коль, не так давно придбаний ним у власність.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Коментуючи своє переслідування за статтею за шахрайство, Полонський вказав, що дії російської влади щодо нього є незаконними. За словами підприємця, те, що йому інкримінують слідчі, є нічим іншим , як «звичайним господарським спором», а ніяк не кримінально караним діянням.

Нагадаємо, два місяці тому Сергій Полонський був заочно арештований Тверським судом Москви як підозрюваний у розкраданні 5,7 млрд рублів у учасників пайового будівництва.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Полонський оголошений в розшук (відео):

[

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: