fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

МВС Росії закликає молодь допомогти врегулювати ситуацію в Бірюлево

 Сьогодні, 15 жовтня, в ході першого засідання робочої групи щодо ситуації в московському районі Бірюлево було запропоновано регулювати ситуацію спільно з «активною молоддю» та громадськістю. З такою ініціативою виступив т.в.о. голови УВС по Південному округу ГУ МВС Росії по Москві Олександр Половинка.

 «Ще 10 числа я зробив пропозицію працювати спільно. Причому працювати не формально, а цілком реально. Можна в режимі реального часу вести обмін інформацією і контролювати її. Ще раз повторю, що ми готові залучити до даної проблеми нашу активну молодь та громадськість. І ми їм вже це пропонували», – заявив Половинка.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Нагадаємо, що ситуація в московському районі Бірюлево вийшла з-під контролю після того, як особою кавказької національності був убитий місцевий 25 – річний житель Єгор Щербаков. У неділю, 13 жовтня, жителі Бірюлево вийшли на вулиці і зажадали якнайшвидшого розслідування злочину. По району прокотилася хвиля масових безладів, в ході яких правоохоронці затримали майже 400 осіб. За даними медиків, за медичною допомогою звернулися 23 учасники акцій протесту.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Безлади в Бирюлево (відео):

За матеріалами: baltinfo.ru

Читайте також: