fbpx
Політика

Ляшко готовий відмовитися від участі в президентських виборах на користь Тимошенко

 Лідер Радикальної партії України Олег Ляшко раніше вже говорив про те, що має намір балотуватися на пост президента України в 2015 році. Однак сьогодні, 15 жовтня, він написав на своїй сторінці в Facebook, що готовий відмовитися від участі в цих виборах, якщо Юлія Тимошенко опиниться на волі і захоче взяти участь у президентських перегонах.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

При цьому він зазначив, що участь Тимошенко у президентських виборах теоретично можлива в силу євроінтеграції. Нагадаємо, що звільнення Тимошенко є однією з ключових вимог Європейського союзу для підписання Угоди про асоціацію.

Він вважає, що всі опозиціонери, які планують брати участь у президентських виборах, повинні вчинити точно так само і пропустити Тимошенко, щоб не повторити трагедію 2010 року.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«Нагадаю, тоді Яценюк, Кличко, Тягнибок, Ющенко і Гриценко не підтримали Юлю. Через це переміг Янукович. Тому нікого з них я підтримувати не буду. А Тимошенко – готовий», – написав Олег Ляшко.

Читайте також: