fbpx
Кінотеатри

Джозеф Гордон-Левітт і Пол Радд можуть зіграти Людину-мурашку

 Вже давно не секрет, що компанія Marvel збирається екранізувати свій кінокоміс «Людина – мураха». З самого початку до проекту приписаний режисер Едгар Райт, але роботи над проектом постійно відкладалися через зайнятість режисера над іншими проектами.

 Тим не менше, в Marvel весь час чекали, коли ж Райт звільниться. Мабуть, їм дуже сподобалося його бачення даного проекту.

 Тепер же, коли Райт звільнився, проект поступово починає обзаводитися новими подробицями. Так, стало відомо про те, що головними претендентами на роль Людини – мурашки у фільмі є Джозеф Гордон – Левітт і Пол Радд. При цьому наголошується, що може з’явитися ще один кандидат, але поки що творці зупинилися на цих двох акторах.

 Комікс «Людина- мураха» розповідає про вченого на ім’я Хенк Пім. Він винаходить субстанцію, яка дозволяє йому змінювати свій ріст. Пім також використовує спеціальний кібернетичний шолом, який дозволяє йому спілкуватися з мурахами й іншими комахами.

 Примітно, що Хенк Пім, за коміксами, є одним з творців команди супергероїв Месники, але, зважаючи на те,  що фільм про Людину – мурашку постійно відкладали, його вирішили не включати відразу до складу команди у фільмі.

Читайте також: