Ігор Суркіс: Якщо між нами не було б футболу, то з Ахметовим були б теплі і дружні відносини

Минулого тижня ми повідомляли про те, що 17 років тому Рінат Ахметов став президентом донецького «Шахтаря», а свою думку про президента донецького клубу висловили головний тренер гірників Мірча Луческу і капітан команди Даріо Срна.

У популярній телепрограмі «Великий футбол» було показано сюжет, присвячений 17-річчю президентства Ріната Ахметова. У цьому сюжеті свої думки про керівника «Шахтаря» і про те, що було зроблено за ці роки, висловили Борис Колесніков та Равіль Сафіуллін, Олександр Ярославський, а також президент київського «Динамо» Ігор Суркіс, тобто, керівник команди, яка довгі роки є одним з головних опонентів «Шахтаря» в українській футбольній першості.

«Якщо між нами не було б футболу, то були б теплі і дружні відносини», заявив Ігор Суркіс, кажучи про Ріната Ахметова. На думку президента столичного клубу, раніше локомотивом вітчизняного футболу було київське «Динамо», а в даний момент таким локомотивом є донецький «Шахтар». За словами Ігоря Суркіса, у Ріната Ахметова є чому вчитися.

Related Post

Крім того, президент київського «Динамо» висловив думку, що навряд чи донецький «Шахтар» досяг «своєї вершини». Такі слова Ігор Суркіс сказав, коментуючи поставлену донецькому «Шахтарю» мета – виграти Лігу чемпіонів.

А на закінчення Ігор Суркіс побажав донецькому «Шахтарю» перемог, але не в матчах з київським «Динамо».

Leave a Comment