fbpx
Політика

У президентських виборах в Грузії мають намір взяти участь 78% опитаних

 За результатами соціологічного опитування, проведеного організацією «Молоді адвокати Грузії», презентація яких пройшла сьогодні, 14 жовтня, в Тбілісі в готелі «Тбілісі Марріотт» взяти участь у президентських виборах має намір 78 % опитаного населення.

 За словами керівника організації, Маріки Аревадзе, опитування пройшло 5-6 жовтня 2013 року в 6 багатолюдних місцях столиці Грузії. За принципом випадкового відбору «Random Walking» було опитано до тисячі громадян. В основному, цільову аудиторію склала  молодь віком від 18 до 25 років.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 За словами головного соціолога організації Нініко Гачава, на запитання, чи візьмете ви участь у виборах, 78 % опитаних заявили, що візьмуть участь, 14% у виборах участі не братимуть, 7 % ще не знають, а 1 % відсоток завагався з відповіддю на питання.

 Як було зазначено на зустрічі, «Молоді адвокати Грузії» провели соціологічне опитування, використовуючи свій внутрішній ресурс, тобто в опитуванні замовника не було і, відповідно, дослідження було об’єктивним.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Молоді адвокати Грузії» мають намір відправити результати соціологічного опитування в дипломатичний корпус.

 Нагадаємо, що вибори президента Грузії відбудуться 27 жовтня. На вищий пост держави претендує 23 кандидати.

Вибори президента Грузії (відео): 

За матеріалами: Грузия Онлайн

Читайте також: