Ситуація в Бірюльово. Постраждали більше 20 людей – джерело

 Більше двадцяти осіб, включаючи поліцейських, постраждали напередодні в столичному районі Бірюльово-Західне в ході масових заворушень, повідомило "Інтерфаксу" у понеділок джерело в медичних колах Москви.

"У загальній складності отримали травми різного ступеня тяжкості 23 людини. Вісім з них направлені в медичні стаціонари, шестеро від госпіталізації відмовилися, ще дев’яти громадянам призначено амбулаторне лікування", – сказав співрозмовник агентства.

Він зазначив, що серед госпіталізованих двоє співробітників ОМОН і п’ять уродженців колишніх радянських республік, які стали жертвами нападу агресивно-налаштованих учасників заворушень.

"Інтерфакс" поки не має офіційного підтвердження цієї інформації.

Related Post

У неділю в районі Бірюльово-Західне відбулися масові заворушення. Спочатку тут був організований "народний схід" з вимогою знайти вбивцю місцевого жителя Єгора Щербакова. Потім радикально налаштована частина учасників акції розгромила магазин і перекрила вулиці.

У результаті було затримано більше 380 осіб, при цьому постраждали шість бійців ОМОН.

П’ять співробітників ОМОН перебувають у лікарнях. "Минулої ночі були госпіталізовані з різними травмами ще троє співробітників ОМОН, стан яких погіршився. Таким чином, станом на понеділок, в госпіталі ГУ МВС Росії по Москві знаходяться п’ять співробітників поліції, які отримали травми в ході забезпечення громадського порядку в Бірюльово-Західному", – повідомили в прес-службі московської поліції в понеділок сказав співробітник прес-служби. 

Джерело: Інтерфакс-Україна

Leave a Comment