fbpx
Спорт

РФС звернувся до вболівальників збірної з проханням гідно поводитися на трибунах стадіону в Баку

 Сьогодні, 14 жовтня, Російський футбольний союз звернувся до вболівальників збірної Росії, які вирушать до столиці Азербайджану підтримати збірну в матчі проти місцевої національної команди. Керівництво РФС просить російських уболівальників дотримуватися громадського порядку на стадіоні та поводитися належно.

 «Шановні вболівальники національної збірної Росії! 15 жовтня о Баку пройде футбольний матч в рамках відбіркового циклу до чемпіонату світу 2014 року між збірною Азербайджану і збірної Росії. Саме результат даного матчу вирішить долю першого місця в нашій відбірковій групі, що дасть можливість потрапити на чемпіонат світу безпосередньо. Ми закликаємо Вас дотримуватися правил поведінки на трибунах, поважати закони країни і поважати суперника. Просимо Вас на стадіоні не використовувати піротехнічні засоби та інші заборонені предмети», – передається у зверненні.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Нагадаємо, що російська збірна вже сьогодні прибула до Баку. За планом у росіян тренування на місцевому стадіоні «Бакселл Арена». Перші 20 хвилин тренування зможуть побачити представники ЗМІ.

 За матеріалами: baltinfo.ru

Читайте також: