РЕУ імені Плеханова судиться з ВГТРК

 Юристи Російського економічного університету імені Плеханова подали до суду позовну заяву проти телекомпанії ВГТРК про захист честі, гідності та ділової репутації. Представники вузу вимагають спростувати інформацію про корупцію, що прозвучала в декількох передачах на телеканалі «Росія 1».

 Співробітники ВГТРК проінформовані про подачу позову, проте коментувати ситуацію відмовилися, віддавши перевагу дати свої пояснення «після фінального вирішення цієї ситуації».

 У вересні в ефірі телеканалу «Росія 1», в одному з сюжетів програми «Новини тижня» говорилося про «виші – прокладки». Серед інших вищих навчальних закладів згадувався і Російський економічний університет імені Плеханова. Зокрема, в сюжеті йшлося про те, що в «Московській міжнародній школі бізнесу «МІРБІС» можна отримати диплом РЕУ імені Плеханова, вступивши при цьому в вуз не з ЄДІ, а за допомогою атестата приватної школи в Казахстані».

Related Post

 Крім РЕУ в ефірі «Росії 1» згадувалися такі вузи, як Московський педагогічний державний університет та Інститут управління та інформатики.

Сюжет про "вузи-прокладки" на "Росії 1" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment