fbpx
Політика

Опозиція підтримує євроінтеграцію лише на словах – Сальдо

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів Володимир Сальдо звернув увагу на те, що представники опозиції, зокрема лідер партії «Батьківщина» Арсеній Яценюк, говорять про те, що підтримують євроінтеграцію, але насправді роблять все навпаки.

«І це дійсно сумно», – цитує слова депутата прес-служба Партії регіонів.

Він нагадав, що опозиціонери не підтримали євроінтеграційний законопроект, спрямований на посилення гарантій незалежності суддів, хоча він повністю відповідає європейській практиці.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Вони кажуть: «Ми за Європу, але ще не готові бути з законом, який дає гарантії суддям бути незалежними». Така собі подвійна правда. І відразу ж починають розповідати про те, що могли внести альтернативний законопроект, яким можна було б відкликати суддів, і таку постанову хотіли б провести 150 голосами. Чому 150? Чому не 226? Чому не 300? Тому що у них є таких залізних 170 багнетів. Тобто під себе робити законодавство», – зазначив Володимир Сальдо.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Як вважає нардеп, вже минув час проголошення гасел і зараз необхідно зосередитися на майбутньому. Він наостанок навів слова президента Віктора Януковича, який раніше сказав, що необхідно працювати на країну, а не розмахувати політичними прапорами.

Читайте також: