fbpx
Спорт

Кубок Кремля. Еліна Світоліна, Леся Цуренко та Сергій Стаховський 14 жовтня зіграють свої поєдинки на тенісному турнірі в Москві

Сьогодні на престижному тенісному турнірі – Кубку Кремля стартують українські тенісисти, від яких уболівальники чекають успішних виступів. Зазначимо, що Кубок Кремля, призовий фонд якого становить понад півтора мільйона доларів, проводиться в столиці Росії  24-й раз.

Сергій Стаховський сьогодні проведе поєдинок проти представника Португалії Жоао Соузи. Для українця це протистояння можна назвати легким, оскільки португалець є сьомим сіяним на московському тенісному турнірі. Зазначимо, що лідер чоловічої тенісної команди України Олександр Долгополов розпочне свої виступи на Кубку Кремля з другого кола. В основній сітці турніру цілком може виявитися ще один представник України Олександр Недовєсов. Український тенісист буде сьогодні грати з Єгором Герасимовим з Білорусії, і, в разі перемоги глядачі побачать Нєдовєсова в основному етапі змагань.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Українка Еліна Світоліна стартує на Кубку Кремля поєдинком проти француженки Еліз Корне, а ще одна представниця України Леся Цуренко зіграє з росіянкою Світланою Кузнєцовою і цей поєдинок обіцяє бути одним з найцікавіших сьогодні на турнірі.

Читайте також: