fbpx
Новини світу

Жириновський списав події в Бірюльово на відсутність роботи з національними діаспорами

 Відомий політик, лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський упевнений в тому, що події в Бірюльово є результатом відсутності роботи з національними діаспорами.

«Треба відправити у відставку префекта Південно-Східного округу Москви та начальника управи Бірюльово», – написав він у Facebook.

Жириновський також пропонує реалізувати трирічну програму, виконуючи яку, потрібно буде повністю відмовитися від використання іноземної робочої сили і замінити її москвичами, жителями Підмосков’я і сусідніх областей.

«Також необхідно ввести в Москві новий інститут жорсткої прописки, а не реєстрації. Якщо в найближчі кілька років ще збережеться деяка кількість іноземних робітників, то вони повинні проживати окремо від місця роботи, в нормальних робочих гуртожитках», – додав політик.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

За його словами, необхідно патрулювати постійно ті вулиці Москви, на яких проживає велика кількість мігрантів. Крім того, слід постійно проводити обшуки і в разі виявлення вогнепальної або холодної зброї – висилати таку людину з країни, незалежно від її громадянства і того, чи здійснювала вона злочин.

Як зазначив Володимир Жириновський, якщо вбивство скоїла людина, яка прибув до Москви на запрошення якоїсь родини, то цю сім’ю також слід виселити з міста.

«Щоб знали, кого запрошувати до себе», – підкреслив лідер ЛДПР.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Він вважає, що у всіх органах влади заступником керівника повинна бути людина, яка буде відповідати за міжетнічні відносини.

«Щоб скрізь були фахівці, сходознавці. Не треба перед нами розігрувати комедію, коли займаються в’єтнамцями. Ніяких проблем з ними немає – проблеми в основному з вихідцями з Середньої Азії і Північного Кавказу», – написав Жириновський.

За словами політика, жодних претензій до роботи правоохоронців в Бірюльово також бути не повинно, оскільки міжетнічні конфлікти вирують у всьому світі і скрізь приймають однакові заходи для їх придушення.

Читайте також: