fbpx
Спорт

Думка збірної України та її тренера враховуватиметься при виборі стадіону для матчу плей-офф на чемпіонат світу-2014

Завтра, у вівторок, 15 жовтня, стане зрозуміло, чи потрапить збірна України на чемпіонат світу-2014 у Бразилії безпосередньо або ж це завдання підопічним Михайла Фоменка доведеться вирішувати за допомогою стикових матчів. Все залежить від того, яке місце у своїй відбірковій групі Н займе українська збірна. Якщо цим місцем виявиться друге, то вболівальники побачать ще 2 поєдинки збірної України в боротьбі за вихід до фінальної частини світової футбольної першості. А в цьому випадку актуальними будуть 2 організаційних питання: чи зіграє збірна України вдома в присутності глядачів і, власне, де гратиме головна футбольна команда країни?

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Щодо першого питання, то, нагадаємо, що ФІФА призупинила дію свого рішення про гру української команди «при порожніх трибунах», і яким буде остаточний вердикт Міжнародної федерації футболу поки що незрозуміло.

Щодо того, де буде грати збірна України, то, за словами першого віце-президента ФФУ Анатолія Попова, при визначенні місця проведення матчу плей-офф буде враховуватися думка футболістів національної команди і її тренерського штабу.

Читайте також: