fbpx
Новини світу

Віктор Янукович привітав українців з нагоди Дня українського козацтва

Президент України Віктор Янукович у привітанні з нагоди Дня українського козацтва зазначив, що саме завдяки козацькій перемозі український народ не тільки вистояв у важкі часи, а й сформував основи своєї державності, повідомили УНН у прес-службі Президента.

"Сьогодні, в день християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці – берегині нашого народу, покровительки війська і козаків, ми відзначаємо День українського козацтва", – підкреслив Президент.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

"Історія зберегла багато свідчень того, що саме завдяки козацькій перемозі український народ не тільки вистояв у важкі часи, а й сформував основи своєї державності. У сучасній Україні багато продовжувачів і гарячих прихильників козацької ідеї. Численні козацькі товариства вносять вагомий внесок у збереження історичної пам’яті, "пам’яті і національних традицій, послідовно плекаючи такі людські якості, як відданість Батьківщині, любов до рідного краю, хоробрість і мужність. Бажаю козакам завзяття та єдності заради процвітання нашої держави", – додав В. Янукович.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

"Щиро бажаю всім вам, шановні співвітчизники, здоров’я, натхнення та нових перемог в ім’я України. Нехай кожен з вас щодня відчуває заступництво Божої Матері, а мир і злагода завжди панують на нашій землі", – підкреслив Президент.

Джерело: УНН

Читайте також: