Відбір на ЧС-2014. «Хотілося б взяти участь в грі з Сан-Марино», – Федорчук

 Дебютант національної збірної України Валерій Федорчук поділився думкою про майбутній матч в рамках відбору на ЧС- 2014 з Сан-Марино. Крім того, український хавбек розповів про «паралельний поєдинок», який пройде на лондонському «Уемблі».

 Головне, вважає Федорчук, що всі «збірники» здорові і у відмінному настрої готуються до завтрашньої гри.

 «Хто саме вийде на поле, ми дізнаємося вже безпосередньо в день матчу. Звичайно ж, як і кожному гравцеві збірної, мені хотілося б взяти участь в матчі», – розповів українець.

 Однак, підкреслив хавбек, це питання знаходиться в компетенції головного тренера – як Михайло Фоменко вирішить, так і буде.

 «Я ж зі свого боку можу тільки сказати, що відчуваю себе зараз дуже добре і готовий допомогти збірній України», – зазначив Федорчук.

 Щодо завтрашнього матчу Англія – ​​Польща, чий результат може мати для України важливе турнірне значення, то команда особливо про нього не думає і не обговорює між собою. Вся справа в тому, розповів Федорчук, що команда все одно на цей матч ніяк вплинути не може.

Related Post

 «Проте я думаю, що Польща завтра буде грати з повною самовіддачею. Вони професіонали, а далеко не кожен день гравцям випадає можливість зіграти на такому відомому стадіоні, як "Уемблі"», – додав українець.

 На думку Федорчука, у складі збірної Польщі чи не знайдеться таких футболістів, які в Лондоні будуть просто «відбувати свій номер на полі». Він упевнений, що Польща буде «битися» з Англією, незважаючи на втрату шансів зіграти в Бразилії.

 «Проте як би там не закінчився матч у Лондоні, ми в першу чергу думаємо про свій матч. У будь-якому випадку, якщо Україна і займе друге місце, то наша доля все одно буде в наших руках, і це найголовніше», – підсумував молодий хавбек.

 Нагадаємо, що зараз Україна займає 2- е місце у відбірковій групі. У разі виходу з 2-го місця, збірній України належить зіграти в плей – офф.

 За матеріалами: fckarpaty.lviv.ua

 

Leave a Comment