fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Висновки про причини смерті Арафата робити рано – посольство Ізраїлю

 Як заявив сьогодні, 14 жовтня, журналістам прес – аташе дипломатичного представництва Ізраїлю в Російській Федерації Алекс Кагальський, його держава знає про те, що швейцарські фахівці в особистих речах і біологічних пробах першого голови та засновника Палестинської національної адміністрації (ПНА) Ясіра Арафата знайшли сліди полонію, але з висновками щодо цього поспішати не радить.

 «Поки, про щось говорити, взагалі, зарано. Це не є офіційним висновком комісії, яка цим займається. Для цього результати повинні бути опубліковані, з повною відповідальністю на даний рахунок», – заявив прес – аташе журналістам.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Напередодні телекомпанією «Аль – Джазира» повідомлялося, що британський журнал Lancet на своїх сторінках опублікував результат дослідження медиків Швейцарії, які засвідчили, що не виключається можливість того, що Ясір Арафат міг бути отруєний ізотопом полонію – 210. Відповідно до опублікованих даних, в результаті дослідження, яке проводилося минулого року, було виявлено високий вміст радіоактивних речовин у крові, слинних залозах і сечі Арафата.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Проте, як вважають російські експерти, на сьогодні знайти вмісту ізотопу полонію – 210, у зв’язку з терміном давності, практично неможливо.

Думка експертів: Ясира Арафата отруїли «полонієм-210» (відео): 

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: