fbpx
Право

Ветерани армії США вимагають зняти Б.Обаму з поста президента

Ветерани американських збройних сил і прихильники консервативних рухів провели мітинг протесту біля Білого дому. Про це повідомляє УНН з посиланням на Euronews.

Учасники закликали президента Барака Обаму і депутатів Конгресу піти у відставку. Акція, яка в якийсь момент загрожувала перерости в зіткнення з поліцією, закінчилася мирно.

Ще одна акція протесту за участю Сари Пейлін і сенатора Теда Круза пройшла біля Меморіалу загиблим у Другій світовій війні, який через призупинення фінансування урядових структур ще кілька днів тому був закритий. 

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Біля стін Конгресу також зібралися люди, які вимагають від демократів і республіканців досягти компромісу щодо бюджету і стелі держборгу для повернення країни в звичайне русло.

Нагадаємо, вчора з вимушеної відпустки вийшли співробітники низки національних парків і музейних комплексів. Відкрилися статуя Свободи, Великий каньйон. Завдяки фінансуванню з боку штатів і благодійних організацій туристи зможуть уже сьогодні відвідати гору Рашмор та інші пам’ятки.

Джерело: УНН

Читайте також: