fbpx
Спорт

Без Хачеріді і Степаненка. Збірна України вирушила до Сан-Марино

Завтра, 15 жовтня, збірна України зіграє свій останній поєдинок у відбірковій групі Н. Суперником підопічних Михайла Фоменка буде збірна Сан-Марино, яку українська команда нещодавно розгромила у Львові з рахунком 9:0.

Сьогодні збірна України відправляється в Сан-Марино. З командою на останній поєдинок не полетіли захисник київського «Динамо» Євген Хачеріді, а також півзахисник донецького «Шахтаря» Тарас Степаненко. Обидва футболісти пропустять останній матч збірної на груповому етапі відбору на чемпіонат світу-2014 через перебір жовтих карток.

Повідомляється, що у складі збірної України на гру з Сан-Марино вирушили:

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

воротарі: Андрій П’ятов («Шахтар»), Максим Коваль («Динамо»), Рустам Худжамов («Іллічівець»)

захисники: В’ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький («Шахтар»), Віталій Мандзюк, Артем Федецький («Дніпро»)

півзахисники: Євген Коноплянка, Руслан Ротань («Дніпро»), Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Роман Безус («Динамо»), Едмар («Металіст»), Микола Морозюк (донецький «Металург»), Денис Дедечко («Ворскла»), Дмитро Хомченовський («Зоря»), Олександр Ковпак («Севастополь»), Олексій Гай («Чорноморець»), Валерій Федорчук («Карпати») та Анатолій Тимощук («Зеніт»)

нападники: Марко Девіч («Металіст»), Євген Селезньов і Роман Зозуля («Дніпро»).

Напередодні матчу з Сан-Марино збірна України займає друге місце в групі Н, відстаючи від лідера збірної Англії на одне очко. Представники Туманного Альбіону завтра, 15 жовтня, зіграють вдома зі збірною Польщі. Перемога України над Сан-Марино і втрата очок збірною Англії в матчі проти Польщі виведе підопічних Михайла Фоменка на чемпіонат світу до Бразилії прямо, минаючи стикові матчі.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Матч збірних Сан-Марино і України почнеться о 22:00 за київським часом, а розсудить суперників бригада рефері з Австрії на чолі з Харальдом Лехнером.

Читайте також: