fbpx
Шоу-бізнес

«Х-фактор-4». Тренувальний табір (випуск від 12.10.2013)

Четвертий сезон шоу «Х-фактор», як і обіцяли його організатори, повний сюрпризів і несподіваних рішень. У цьому, в першу чергу, змогли переконатися учасники під час відбору в тренувальному таборі.

162 вокалістам, які після всіх кастингів потрапили в тренувальний табір, довелося змагатися відразу в двох конкурсах. Спочатку їх розділили на «трійки», кожна з яких повинна була вибрати пісню, за ніч вивчити її і наступного дня гідно виконати перед суддями. Але на цьому конкурс не закінчувався. Ще через день кожен, хто почув заповітне «так», знову повинен був вийти на сцену, але вже сам, і заспівати суддям.

На цьому етапі відбору члени журі пішли на перше порушення правил проекту «Х-фактор-4». Проігнорувавши право вибору 50 кращих вокалістів, вони пропустили в наступний тур 64 учасники. Лояльною виявилася суддівська четвірка до деяких конкурсантів, дозволивши їм після першого провального виступу на сцені зібратися і виступити вдруге.

Але це ще далеко не все, що ігнорували судді в тренувальному таборі шоу «Х-фактор-4». Чим далі, тим більше сюрпризів вони підносили глядачам і конкурсантам. Після тривалих дискусій Ірина Дубцова, Серьога, Сергій Сосєдов та Ігор Кондратюк вперше за всю історію проекту «Х-фактор» вирішили поміняти назву категорій. 24 найсильнішим вокалістам України вони запропонували розподілити за категоріями «Дівчата», «Хлопці», «Колективи» і «Молодші 18 років». Як видно, місце «Старших 25 років» посіла молодь.

Отже, після оголошення остаточного вердикту, в кожній категорії мало залишитися по шість учасників. Але і тут судді відзначилися. Не зумівши визначитися з вибором, у суддівський дім вони відправили не шість колективів, а сім, давши шанс тернопільській групі студентів «Тріода».

А от хто стане зірковим наставником кожної з категорій, залишилося загадкою. Ведуча шоу «Х-фактор-4» Оксана Марченко заявила, що імена своїх наставників, а судді імена своїх підопічних, дізнаються в наступному ефірі.

Читайте також: