fbpx
Спорт

Роджер Федерер розлучився зі своїм тренером

Відомий швейцарський тенісист Роджер Федерер ухвалив рішення відмовитися від свого тренера Пола Аннаконе, з яким швейцарець пропрацював приблизно три з половиною роки. Інформація про це з’явилася в суботу, 12 жовтня цього року, на офіційному сайті Федерера.

Як пояснив сам тенісист, їхній з Полом Аннаконе план, який був розрахований на три роки, повернутися на перше місце в світовому рейтингу був здійснений, і тому вони прийняли рішення перейти до наступного етапу свого професійного життя. Сьогодні для цього найкращий час, вказав спортсмен.

« Пол Аннаконе залишається моїм хорошим другом, і ми з радістю чекаємо продовження дружби. Я хочу подякувати йому за допомогу і за те , що він надав значимості моїй команді і мені» , – додав Роджер Федерер.

Пол Аннаконе тренував таких тенісистів, як Тім Хенман і Піт Сампрас. Тим часом для Роджера Федерера цей сезон є одним з найгірших , так як він опустився на сьому позицію у світовому рейтингу, програвши цілий ряд зустрічей. Проте швейцарський спортсмен залишається одним з найтитулованіших тенісистів планети. Нагадаємо, Федерер 17 разів перемагав в турнірах «Великого шолома».

За матеріалами: rogerfederer.com

Читайте також: