Володимир Кличко про бій з Повєткіним: Я теж можу висунути претензії рефері

Минулого тижня в Москві український боксер-супертяж Володимир Кличко в 12-раундовому поєдинку переміг росіянина Олександра Повєткіна. Бій Кличко-Повєткін викликав підвищений ажіотаж у любителів боксу і фахівців, і немає нічого дивного в тому, що про нього продовжують говорити.

Нагадаємо, що після бою Кличко-Повєткін представники команди росіянина висловлювали невдоволення суддівством поєдинку. Але, що було, те було, а сьогодні в ЗМІ з’явилася заява українського боксера, який повідомив, що також може пред’являти певні претензії до роботи рефері.

«Я теж можу висунути претензії. Наприклад, що рефері дозволяв моєму суперникові завдавати ударів після команди «стоп». Крім того, заходити головою так низько, як це робив Повєткін, це теж проти правил», – каже український чемпіон, додавши, що «в будь-якому реальному поєдинку все складається не так, як мало б бути в ідеалі».

Related Post

На думку Володимира Кличка, кожен боксер користується тим, «що йому дано від природи: габаритами, наприклад». "У бою ти взагалі повинен бути обережний кожну секунду і бути готовим до чого завгодно", – сказав Кличко.

Нагадаємо, що після бою Кличко-Повєткін заговорили про можливе проведення ще одного поєдинку між українським і російським боксерами. Цікаву думку з цього питання висловив Микола Валуєв, повідомивши наступне: «Не потрібно бути семи п’ядей у лобі, щоб припустити, що якщо бій відбудеться, він пройде в Україні». На думку Валуєва, президентські амбіції Віталія Кличка «знайшли б яскраве втілення в подібному боксерському шоу, це підніме політичну вагу його партії».

За матеріалами: sport.ua

Leave a Comment