fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Кременчуці повідомили про неправдиве замінування міськвиконкому

 У Кременчуці, в суботу, 12 жовтня 2013 року, вранці невідомий чоловік зателефонував до чергової частини Кременчуцького міськуправління МВС України і заявив, що будівлю міськвиконкому заміновано.

 Як зазначили співробітники Кременчуцького міського управління МВС України, на місце події одразу ж вирушили слідчо – оперативні групи, кінолог із службовим собакою, а також представники прокуратури Кременчука та служби з надзвичайних ситуацій.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Зазначимо, що сьогодні вихідний, тому необхідності в евакуації людей з міськвиконкому не було.

 Прибулі на місце «події» міліціонери обстежили будівлю міськвиконкому і не виявили вибухівки. Невдовзі правоохоронці встановили особу зловмисника, який «замінував» будинок міськвиконкому. Ним виявився 58 – річний житель Кременчука.

 За даним фактом прокуратура відкрила кримінальне провадження. Зокрема, справу відкрили за ознаками статті 259 – ї КК України «Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку підпалу, вибуху або інших дій, що загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками». Такі дії караються позбавленням волі терміном від 2 – х до 6 -ти років.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 За матеріалами: РБК – Україна

 

Читайте також: