«Дом-2». Учасниця проекту намагалася покінчити життя самогубством

 Учасниця скандальної телебудови «Дом – 2» Ольга Василівна Гобозова ледь не покінчила життя самогубством. І все через свою «улюблену» майбутню невістку – припускають домочадці.

 Напередодні Аліана Устиненко пригрозила своєму коханому Олександру Гобозову покинути телепроект, якщо той не вижене з нього свою маму. Саша опинився між двома вогнями. Але все ж він поговорив з мамою і попросив її не чіплятися до Аліани, а інакше він розповість всій країні деякі подробиці з життя своєї родини, зокрема сестер, і як вони страждають від маминої любові. Заливаючись сльозами, жінка просила сина не вплутувати сім’ю, що знаходиться за периметром шоу «Дом – 2», в ефірні розбирання. Але Саша був невблаганний.

Related Post

 Через якийсь час домочадці звернули увагу, що Ольга Василівна кудись раптово зникла. Вони кинулися на пошуки жінки. Саша пішов прочісувати лісосмугу, прилеглу до периметру телебудови. І раптом учасники проекту «Дом – 2» почули з лісу несамовитий крик хлопця. Коли вони прибули на те злощасне місце, виявилося, що Ольга Василівна намагалася покінчити життя самогубством. Оговтавшись від шоку, хлопці стали думати: а що це було? Доведена до «ручки» жінка чи хитрий розрахунок «актриси»?

 Поки Саша відмовчується щодо цього, його вагітна кохана Аліана вже встигла назвати майбутню свекруху «актрисою погорілого театру».

 За матеріалами: dom2.ru

Leave a Comment