Гарік Харламов скучає за школою

 Суботнім ранком, як з’ясувалося, у відомого шоумена Гаріка Харламова розігралася справжня ностальгія за школою. Сьогодні він згадував безтурботні дитячі роки, шкільних друзів і вчителів. Резидент Comedy Club повідомив своїм прихильникам, що завжди любив суботу за те, що у цей день не треба було прокидатися рано і йти в школу, а можна було весь день гратися. Але іноді, як сьогодні, Гарік Харламов бажав повернутися в минуле і знову пережити шкільні дні, повні яскравих вражень.

Related Post

 «Хочеться в ту, радянську  школу. Форма, загальні обіди, група продовженогодня. Це, мабуть, на все життя ввібралось», – написав Гарік Харламов на своїй сторінці в Twitter.

 Варто відзначити, що Гарік Харламов не перший з вітчизняних знаменитостей, хто відчуває ностальгію за шкільними часами. Так, зовсім недавно радянську шкільну форму знову приміряли на себе солістки групи «Фабрика» і їхній колега по шоу-бізнесу Наташа Корольова. Коричнева або синя сукня, білі фартухи і комірці у багатьох знаменитостей асоціюються з чимось добрим і прекрасним.

Leave a Comment