fbpx
Політика

Спікер Рибак закликав владу і опозицію підготувати закон, який дозволить Тимошенко лікуватися за кордоном

Європа наполягає на вирішенні питання з Юлією Тимошенко, а Україна як би і готова ситуацію з екс-прем’єром вирішити, але для цього, як зазначала раніше низка політиків, у влади немає юридичних можливостей.

Сьогодні про швидке вирішення питання з Юлією Тимошенко говорив Микола Азаров, а голова Верховної Ради України Володимир Рибак звернувся до народних депутатів з пропозицією підготувати законопроект, який дозволив би позитивно для Юлії Тимошенко вирішити ситуацію. «Щодо питання Тимошенко, законодавчої бази на сьогоднішній день немає, але були тямущі пропозиції лідерів двох фракцій – Олександра Єфремова та Арсенія Яценюка – сідайте і домовляйтеся», – наводять ЗМІ слова Володимира Рибака, який підкреслив, що «ми можемо разом допомогти, особливо в тому, щодо лікування засуджених, які не можуть отримати медичну допомогу в Україні».

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

У ЗМІ наводиться і заява з цього приводу Олександра Єфремова. Представник «Партії регіонів» вважає, що такий законопроект необхідний, проте документ не повинен стати способом ухилення від кримінальної відповідальності.

За матеріалами: podrobnosti.ua, Кorrespondent.net

Читайте також: