fbpx
Політика

Помічника російського депутата Андрія Ісаєва звільнять у понеділок

 За даними видання, помічника депутата Державної Думи Російської Федерації Андрія Ісаєва звільнять вже 14 жовтня, в понеділок.

 «В даний момент відповідну заяву мною вже підписано. З понеділка послідує офіційне звільнення. Я запропонував йому варіанти подальшої діяльності, так як на мене виходили мої колеги, друзі, які чуттєво поставилися до ситуації, що склалася. Вони запропонували йому роботу. Зараз він, можливо, незабаром прийме якесь рішення», – заявив Андрій Ісаєв.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Також Ісаєв додав, що пропрацював з ним близько шести років. Депутат додав, що його помічнику 30 років і у нього є вища освіта. У цілому Ісаєв дав позитивну оцінку своєму помічникові.

 Нагадаємо, що у вівторок з рейсу авіакомпанії «Аерофлот» був знятий помічник депутата Ісаєва. У ЗМІ неодноразово повідомлялося про те, що неадекватно себе вів і сам депутат, проте він заявив, що представники авіакомпанії до нього претензій не мають. Помічнику Ісаєва був виписаний штраф на 100 рублів за те, що він з’явився в громадському місці в нетверезому стані.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: