fbpx
Новини світу

Кількість дорожніх підрядників у Москві скорочено в 13 разів

 За словами заступника мера Москви з питань ЖКГ та благоустрою міста Петра Бірюкова, столична влада майже в 13 разів зменшила кількість організацій, які будуть залучати для ремонту столичних доріг. «Сформована програма на наступний рік. Якщо раніше ми залучали 146 організацій на вулично – дорожню мережу, то цього разу це буде 11 організацій», – заявив Бірюков.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

 Для ремонту дворових територій планується залучати всього одну організацію на конкретний адміністративний округ.

 Скорочення кількості підрядників пов’язано, насамперед, з тим, що багато дорожньо – ремонтних підприємств не мають у своєму розпорядженні спеціальної техніки, а підготовка співробітників залишає бажати кращого. Нехай це буде не 20, а 2 організації, але виконають вони роботи швидко і якісно, вважають в московському уряді.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За підсумками трьох кварталів поточного року було виявлено 316 порушень у ході будівельних дорожніх робіт на 638 об’єктах. Підрядникам пред’явили вимоги про виплату понад 50 000 000 рублів штрафу. «Ми нікому не заплатимо ні копійки, якщо не буде перероблений брак», – підкреслив Бірюков.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: