Джеймі Фокс пробується на роль Мартіна Лютера Кінга

 Зірка фільму «Джанго звільнений», актор Джеймі Фокс зараз веде переговори щодо ролі Мартіна Лютера Кінга у фільмі, постановкою якого запропонували зайнятися режисерові «Особи з шрамом» Оліверу Стоуну.

Слід зауважити, що це далеко не єдиний проект про знаменитого борця за права афроамериканців, який планують запустити в Голлівуді. Проте, жоден проект поки що так і не зміг здобути успіху.

Як очікується, участь таких метрів кіноматографа як Джеймі Фокс і Олівер Стоун дозволить значно прискорити процес запуску автобіографії про Кінга.

Related Post

Нагадаємо, що Мартін Лютер Кінг був першим активним борцем за цивільні права афроамериканців в Сполучених Штатах. Він боровся з расизмом, дискримінацією і сегрегацією. Він був навіть удостоєний Нобелівської премії. У 1968 році Мартін Лютер Кінг загинув від кулі Джеймса Ерла Рея.

Примітно, що Олівер Стоун вже має великий досвід у роботі з біографіями, тому не дивно, що його покликали зайнятися фільмом про Кінга. На рахунку Олівера Стоуна три картини про американських президентів – «Буш», «Ніксон» і «Джон Ф. Кеннеді: Постріли в Далласі».

Leave a Comment